padlock lock icon  Online

 

Over enkele weken worden de eerste 2 LNG vrachtwagens aan onze vloot toegevoegd. Deze vrachtwagens rijden op Liquid Natural Gas, oftewel vloeibaar aardgas.

De wagens zijn aanzienlijk schoner en stiller dan een euro 6 diesel vrachtwagen. Het grootste voordeel van deze voertuigen is echter het feit dat de CO²-uitstoot met 20% verminderd wordt ten opzichte van een diesel vrachtwagen.

Langs de Europese wegen komen steeds meer mogelijkheden om LNG te tanken. Daarnaast wordt door middel van verschillende subsidietrajecten in Europa, het rijden met LNG voertuigen gepromoot.

Beurskens Allround Cargo, every day more green kilometers

 

1

Nieuws

Eerste IVECO LNG’s zetten voet aan wal in Limburg

Eerste IVECO LNG’s zetten voet aan wal in Limburg

Lees meer
Rijden zonder spiegels?

Rijden zonder spiegels?

Lees meer
More green kilometers

More green kilometers

Lees meer

Online klantomgeving

Beurskens All-Round Cargo maakt gebruik van een moderne online klantomgeving. Mogelijkheden die wij bieden zijn:

 • Orderbeheer
 • Orderinvoer
 • Realtime Track&Trace
 • Track&Trace voor de eindklant, zonder login
 • Opvragen vervoersdocumenten
 • Factuurbeheer
 • Aanmaken vrachtbrieven en verzendlabels
 • Warehousemodule met inslag/uitslag en voorraadbeheer

Systeeminterfaces

Beurskens All-Round Cargo kan buiten de klantomgeving om een interface opzetten tussen ons systeem en het eigen systeem van de klant. Deze interfaces zorgen voor efficiëntie en transparantie. Gegevens worden bij ons ingeladen en de statusupdates komen terecht in het systeem van de klant.

 

Voor meer informatie over onze online mogelijkheden verwijzen wij u naar de ICT afdeling.

 

 

sector service point

In de komende 2 jaar wil het Servicepunt Logistiek zorgen dat de komende jaren de juiste mensen met de juiste kwalificaties effectief op de juiste arbeidplaats in de logistieke sector landen. Maar ook dat er voldoende aanwas is voor de toekomst en daarvoor de aansluiting van onderwijs op bedrijfsleven verder verbeteren.

Hiervoor wil het Servicepunt Logistiek verschillende door de markt gedragen activiteiten realiseren zoals:

 • Bedrijfsbezoeken voor leerlingen, decanenen en werkzoekenden
 • Presentaties op basisscholen en middelbare scholen
 • Strategisch personeelsmanagement MKB bedrijven
 • Betere aansluiting onderwijs bedrijfsleven -verkennen doorlopende leerlijn logistiek
 • Regionale CV- en vacaturebank Logistiek

Al deze activiteiten leiden tot het verkrijgen, werven, opleiden en plaatsen van hoogwaardig personeel in de logistieke sector, zodat de provincie Limburg de logistieke ambities als topsector kan blijven waarmaken en bedrijven kan blijven aantrekken.

Door de mix van activiteiten voor arbeidsmarkt en onderwijs in de regio zet het Servicepunt Logistiek de regio en Limburg op de kaart in de sector.

Professionele krachten midden in het netwerk
Het Servicepunt Logistiek wil de ingeslagen weg verder doorzetten en doorontwikkelen. Met deze weg wordt concreet invulling gegeven aan bovenstaande activiteiten en draagt daarmee bij aan de uitrol van de Provinciale ambities om de logistieke sector toekomstvast te versterken.

 

 

Tijdens de Nationale Distributiedag in Venlo heeft ABCO2, een nieuwe tool om de uitstoot van CO2 voor wereldwijde multimodale transporten te berekenen, gepresenteerd.

Met ABCO2 kunnen alternatieven doorgerekend worden. Zo kan bijvoorbeeld het effect van andere vervoersmodaliteiten of van bundeling van transportstromen worden berekend.


ABCO2ABCO2 is ontwikkeld door CAPE Groep op initiatief van Beurskens AllRound Cargo, Caroz, Geba Trans, Greenport Venlo, KLG Europe en SeaconLogistics.

Green Hub van Greenport Venlo

De ontwikkeling van ABCO2 is onderdeel van het programma Green Hub van Greenport Venlo, dat tot doel heeft de logistieke regio Viaport Venlo verder te ontwikkelen als duurzame en innovatieve logistieke regio. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning door de provincie Limburg, de Kamer van Koophandel Limburg en Ondernemend Limburg.

 

Locatie

 

Follow us

follow us facebook   follow us youtube

Contact

Tichlouwstraat 45
5932AA Tegelen

Tel:  +31 77 3734380

www.allroundcargo.nl
beurskens@allroundcargo.nl