padlock lock icon  Online

 

Naast het vervoer van goederen verzorgen wij ook voor u de handling van goederen.

Bij Beurskens Allround Cargo beschikken we over verschillende opslag- en overslagmogelijkheden met een totale capaciteit van 4500 m2.

Deze capaciteit is geschikt voor meest uiteenlopende goederen.
De goederen kunnen zowel op grondlocatie of in een palletstelling worden opgeslagen.


Cross-dock faciliteiten
Geheel volgens uw wens laden wij uw goederen over op diverse punten in de toeleveringsketen. Wij zorgen voor de fysieke ontvangst van de goederen en voor, desgewenst, onmiddellijke doorvoer naar de volgende fase in de toeleveringsketen.

Voor deze faciliteiten beschikken wij over een moderne loods van ruim 1000 m2.

 

Warehousing
Wij beschikken over hoogwaardige geïsoleerde en verwarmde opslagruimten, die geschikt zijn voor non-food producten en beschikken over alle moderne technieken op het gebied van brandveiligheid en diefstalpreventie. Wij beschikken over volledig beveiligde loodsen.

 

Value Added Logistics (VAL)
Als ervaren logistiek ondernemer kunnen wij u een reeks aanvullende diensten bieden die een aantrekkelijk en voordelig alternatief voor uw bedrijfsinterne processen vormen.

Desgewenst zorgen wij voor: pakken, verpakken, herverpakken, palletiseren, labelen, land- en klantgericht maken van goederen, douaneafhandeling, etc.

Ons gehele wagenpark is uitgerust met moderne communicatiesystemen, boordcomputers, mobiele telefoons en navigatie (met behulp van GPS/ GPRS). Op deze manier houden wij de lijnen tussen u als klant, onze planners en onze chauffeurs zo kort en zo snel mogelijk.      

rsz banner1

Follow us

follow us facebook   follow us youtube

Contact

Tichlouwstraat 45
5932AA Tegelen

Tel:  +31 77 3734380

www.allroundcargo.nl
beurskens@allroundcargo.nl