Medewerkers Beurskens All-Round Cargo vervoert dagelijks goederen door een groot deel van Europa, waaronder Nederland, Duitsland, Zwitserland, België, en Italië. Ook overige Europese bestemmingen bestrijken we zelf of door middel van betrouwbare partners.

Wij vervoeren voor u totaal pakketten van 1 kg tot 25000 kg. Hierbij word gebruik gemaakt van een wagenpark met ruim 80 eenheden, in tal van varianten en toepassingen. Al onze wagens zijn voorzien van een aparte ADR uitrusting en de chauffeurs beschikken over een ADR- diploma om gevaarlijke stoffen te vervoeren.

Benelux

Eén van de activiteiten waarop wij ons richten is transport van hoogwaardige lading in de gehele Benelux. Binnen dit pakket kunnen wij u een 24-uurs leveringsgarantie bieden voor zowel Nederland, België als Luxemburg. Deze 24-uurs garantie kunnen we met name realiseren doordat we beschikken over ruime warehousing en cross-dock faciliteiten.

Onze distributieactiviteiten worden uitgevoerd door eigen chauffeurs en met ons eigen wagenpark. Daardoor zien we bij Beurskens All-Round Cargo nauwgezet toe op uw zendingen en goederen en kunnen we in geval van wijzigingen altijd snel en adequaat reageren.

Duitsland

Naast onze dagelijkse distributieactiviteiten binnen de Benelux verzorgt Beurskens All-Round Cargo dagelijkse transporten van en naar Duitsland. Binnen dit segment kunnen we u een breed pakket van transportdiensten aanbieden, voor zowel stukgoed als deel- en compleet- ladingen. Voor beide diensten geldt dat we dagelijkse vertrek hebben.

Naast de dagelijkse uitgaande transporten naar Duitsland hebben we tevens een sterke positie verworven binnen het transportsegment vanuit Duitsland naar Nederland of andere bestemmingen. Hiervoor geldt eveneens dat we zowel stukgoed, als deel- en compleetladingen kunnen transporteren, alsmede retourvrachten.

Italië

Milaan, al eerder thuisbasis van Nederlandse toppers, is ook onze uitvalsbasis voor Italië. Als wij uw zending vandaag af mogen halen, dan garanderen wij aflevering bij uw klant op de daarop volgende dag, vanaf de middag. (Geldend voor omgeving Milaan, postcoderegio 20).

Leveringen in Noord-Italië en Midden/Zuid Italië volgen op de 3e en 4e dag na verzending vanuit Nederland.

Op aanvraag leveren wij uw zending voor Noord-Italië eventueel nog begin van de avond op dezelfde dag. Onze Italiaans sprekende planners begeleiden hierbij uw zending over het totale traject.

Kortom als u een betrouwbare, ervaren en strategisch gevestigde specialist zoekt voor uw sneldistributie naar Italië moet u beslist eens uw licht opsteken bij Beurskens All-Round Cargo.

Zwitserland

Wij onderhouden dagelijks pendeldiensten tussen Venlo en bestemmingen in Zwitserland. Leveringen binnen 24 uur behoren daar tot de mogelijkheden. Rijden op en distribueren in Zwitserland behoort tot de specialiteiten van Beurskens All-Round Cargo.

Door overname van Simons Transport te Swalmen, in 2001, werd ook de benodigde knowhow met betrekking tot vervoer en douaneafwikkeling van en naar Zwitserland overgenomen. Doordat wij dagelijkse ritten uitvoeren kunnen wij uw zending de volgende dag vanaf het middaguur, gegarandeerd op de plaats van bestemming afgeleverd worden.

Beurskens All-Round Cargo scoort hoog in de NEA-benchmark*. NEA is een toonaangevend, onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van verkeer, vervoer, logistiek en infrastructuur.

Follow us

follow us facebook   follow us youtube

Contact

Tichlouwstraat 45
5932AA Tegelen

Tel:  +31 77 3734380

www.allroundcargo.nl
beurskens@allroundcargo.nl